Gezellig.
Gastvrij.
Genieten.

Sinds 2017 houden we het Klokhof Café zomer open. Van bij het begin waren er de voorwaarden: een link met de 'hoeve', 'onthaasten en genieten’ in de 'natuurlijke, groene omgeving'. Een gezellige ontmoetingsplek voor wandelaars, fietsers en onze gasten die hier graag vertoeven. Een eenvoudig horecaconcept: boerenstutn, streekbiern, toarte, haptjes op ‘n planke, ’n speciaal krokske, én 'goe kaffie!

Het zomercafé is open op zondag van 11u-22u en van maandag tem woensdag van 14u-22u. Bij regenweer is er de carport en de kleine schuur om onder te schuilen en te genieten.

GEZELLIG.GASTRVRIJ.GENIETEN.

Proef de Klokhofgin!

In de zomer van 2023 wordt dit onze voltreffer! De Klokhofgin! 

In de The Bruges Gin Society vonden wij de ideale partner om de Klokhof Gin te ontwikkelen. De drie oprichters Joachim Augustyn, Hendrik Baeke en Baptiste van Outryve, hebben een passie voor gin en ze ontwikkelden de voorbije jaren best wat gins, rums en cocktails.

Deze gin is ‘from scratch’ ontwikkeld in samenspraak met ons over de smaken, aroma’s en de gebruikte kruiden.

Het resultaat is een ‘unieke, ongefilterde vintage gin, gedistilleerd met verse kruiden te vinden in het bos Merkenveld waarvan vogelmuurkruid er één van is.

Breng kleur in je bierleven, proef ons huisbier!

Klokhof Tripel en Dubbel

Hier proef je ons huisbier: de Klokhof Tripel met hoge gisting en hergisting op fles, gebrouwen in samenwerking met Brouwerij 't Bijhuys, Zedelgem. 

Ingrediënten: water, gerstenmout, hop, suiker, gist. 15 EBC - 30 IBU - 8,5 ALC. VL. 

De Klokhof Dubbel is de jongste biertelg. En deze zomer ook Klokhof Tripel van 't vat.

Indien gewenst, kan dit huisbier ook geserveerd worden tijdens jouw privéfeest!

"Mooie momenten om te koesteren verzamel je hier! "